Dekstieren Excelent header

Pas op stier

12-03-2010 - De arbeidsinspectie stelt het verplicht om waarschuwingsborden in de stal te plaatsen indien er een stier aanwezig is. Veehouders moeten kunnen aantonen dat ze voorzorgsmaatregelen hebben genomen om bedrijfsongevallen met stieren te voorkomen. Dit geldt al helemaal wanneer er personeel in dienst is.

Ook Excellent doet haar best om nare bedrijfsongevallen met stieren te voorkomen. Waarschuwingsborden met ‘’Pas op stier!’’ zijn nauwelijks tot niet verkrijgbaar in Nederland. Excellent heeft door de toenemende vraag, deze borden laten produceren. Hierdoor kunnen de borden tegen een zeer aannemelijke prijs worden geleverd. De borden zijn van stevig materiaal en kunnen gemakkelijk bevestigd worden.

Er komen steeds meer bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo heeft ook Co Scholten, de man achter Efarm.nl en koemarkt.nl zich gemeld bij Excellent. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking betreffende deze ‘‘Pas op stier!’’ bordjes. Vanaf april 2010 zijn deze borden dus ook verkrijgbaar via de site van efarm.nl en koemarkt.nl

Kosten van deze bordjes bedragen € 15,- en zijn excl. verzendkosten. Excellent levert, bij een door Excellent verkochte dekstier, 1 bordje gratis indien hier om gevraagd wordt.

Bestellen »

 

Pas op stier waarschuwingsbordPas op stier waarschuwingsbordPas op stier waarschuwingsbordPas op stier waarschuwingsbord