Dekstieren Excelent header

Wie zijn wij?

Excellent is een onderneming die u helpt de juiste keuzes te maken die van positieve invloed zijn op uw veestapel. Wij onderscheiden ons met een mannelijk en vrouwelijk aanbod dat zowel beschikt over een best exterieur gecombineerd met sterke gebruikseigenschappen en een goede productieaanleg. Excellent kan u op vele manieren deskundig en concurrerend van dienst zijn.

Excellent brengt vraag en aanbod bij elkaar. Door korte lijnen en een goede samenwerking tussen Excellent en de juiste partners is het mogelijk om producten en diensten te leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op deze manier halen onze klanten uit een minimale investering een maximaal rendement.
Excellent zal u van dienst zijn op het gebied van:

Dekstieren (particulier/ki) Core business 

Onze kernactiviteit is het verhandelen van exclusieve dekstieren zowel aan particulier als voor de K.I. Wij kopen onze stieren uit de betere combinaties, gemaakt met internationaal gewaardeerde stiervaders, uit de populairste koefamilies wereldwijd. Wij hebben twee fokstallen waarin alle exclusieve stieren zijn gehuisvest. Vanuit deze stal wordt geleverd aan binnen- en buitenland. Onze gezondheidstatus is daarom ook uitzonderlijk hoog. Wij bieden u een ruim aanbod van zwart- en roodbonte dekstieren uit ’s werelds populairste koefamilies die wij met eigen transport en dekgarantie scherp geprijsd kunnen leveren op uw bedrijf.

Fokvee inkoop/verkoop (binnen/buitenland)

Wij komen regelmatig op diverse fokbedrijven in binnen- en buitenland. Wij kopen geregeld fokvee aan op deze bedrijven om zelf te kunnen profiteren van bewezen koefamilies. Ook voor u kunnen wij exclusief fokmateriaal aankopen zodat ook u snel kunt profiteren!

Embryo’s van gesekst sperma

Samen met Exciting Genes B.V. verhandelen wij ook embryo’s gemaakt met gesekst sperma. Embryo’s geproduceerd met gesekst sperma combineren de voordelen van ET en gesekst sperma.

Voor fokkerijliefhebbers en veehouders die snel grote stappen willen maken in de fokkerij zijn embryo’s van gesekst sperma een prachtige mogelijkheid:

• Gemiddeld 90% vaarskalveren
• Snel uitbreiden en verbeteren van uw veestapel
• Veterinair verantwoorde manier om veestapel uit te breiden
• Normale drachtpercentages
• Minder problemen rond afkalven

Exportvee

Wij kopen regelmatig vee aan bestemd voor export. Door een toenemende vraag van gerenommeerde exporteurs zijn wij blijvend opzoek naar zowel guste als drachtige pinken en afgekalfde vaarzen. Door ons grote netwerk hebben wij doorlopend meer vraag dan aanbod. Wij bieden voor uw vee een marktconforme prijs en een vlotte afhandeling.

 

Jaloba gRZG 135 @ Masterrind 
(Jango x Rhala Shottle Daydream VG-86)Jaloba gRZG 135 @ Masterrind (Jango x Rhala Shottle Daydream VG-86)J&G Trilux 18 EX-91 (v. Classic)
Donorkoe voor gesekste embryo’sJ&G Trilux 18 EX-91 (v. Classic) Donorkoe voor gesekste embryo’sRivervalley Shannah 8 (v. Damion) 
Aangekocht door Excellent en Res. kampioen veekeuring FryslanRivervalley Shannah 8 (v. Damion) Aangekocht door Excellent en Res. kampioen veekeuring Fryslan